PrevNext

DESPRE NOI

Deoarece în agricultură vremea nu este întotdeauna de partea ta, sistemul ENTEN de prognoză, avertizare și consultanță agricolă te va ajuta să știi de fiecare dată cum să te adaptezi circumstanțelor climatice și atacurilor de boli și dăunători, astfel încât să-ți protejezi culturile și să-ți eficientizezi producția.

Ce este și mai important este că vei putea face toate acestea de la un calculator, de pe o tabletă sau chiar de pe un smartphone.

 

Misiunea ENTEN este de a ușura viața agricultorilor din România, oferindu-le un avantaj important în afacerile agricole. ENTEN înseamnă economie de timp, de bani și de alte resurse, prin intermediul soluției noastre integrate, bazate pe agricultura de precizie.

Agricultura de Precizie înseamnă utilizarea tehnologiei cu scopul de a obține date cât mai exacte referitoare la producția agricolă, astfel încât fermierii să-și poată eficientiza investițiile. Pe scurt, productivitate mai mare la costuri mai mici.

 

Explicat un pic mai practic, acest concept presupune o rețea de echipamente care monitorizează în permanență microclimatul, oferind fermierilor date esențiale despre starea culturilor și despre riscurile potențiale la care sunt expuse acestea. Se operează cu parametrii de detectare a nutrienților existenți în sol, teledetecție, analiză multispectrală și alte procedee specifice. Astfel, fermierii sunt informați în timp real în legătură cu acțiunile pe care trebuie să le întreprindă și condițiile optime de intervenție, pentru a avea parte de o cultură cât mai sănătoasă.

Contact

 

Administrativ

+40 722 633 853

contact@enten.ro
Vânzări

+40 722 633 853

sales@enten.roConsultanță agronomică

+40 728 276 962

agronom@enten.ro

Scrie-ne un mail!

Haide sa identificam impreuna cea mai buna solutie Enten Systems pentru nevoile tale: